english-flag
Search

Συμμετοχή Επιμελητηρίου Δράμας στην 86η ΔΕΘ 2022

Το Επιμελητήριο Δράμας ενημερώνει τα μέλη του ότι, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων ( ΚΕΕΕ), θα συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ  που διοργανώνεται από 10 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Στη φετινή ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που στο περίπτερο 13 θα παρουσιάσουν τους πλέον αναπτυγμένους κλάδους της οικονομίας τους , τα δυνητικά πεδία συνεργασίας με τις Ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και τις προοπτικές που δημιουργούνται από τις πρόσφατες εθνικές κινήσεις περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των δύο χωρών.

Για τις επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους χώρο, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην 86 η  ΔΕΘ το κόστος ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των € 17 πλέον ΦΠΑ και περιλαμβάνει: την παραχώρηση του εκθεσιακού χώρου, το κόστος κλιματισμού, το κόστος γενικής φύλαξης, το κόστος γενικής καθαριότητας, το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων.

Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού θα επιβαρύνει τους χρήστες, σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΔΕΘ (εξοπλισμένος χώρος – δομή τύπου 2: 17,00 € πλέον ΦΠΑ).

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην 86 η ΔΕΘ είναι:

  • Να είναι ταμειακώς ενήμερες στο Επιμελητήριο
  • Παρουσία εκπροσώπου της επιχείρησης-μέλους στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δεδομένου των συγκεκριμένων τετραγωνικών μέτρων (30).
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στο e-mail:ccidrama@dramanet.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Δράμας στα τηλέφωνα 22521022750 και 2521024995 αρμόδιος ο κ. Μπάμπης Αλεξανδρίδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο