english-flag
Search

Δωρεά Επιμελητηρίου Μαγνησίας-ΣΙΣΑΜ στην Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Βόλου

Εποικοδομητική συνάντηση είχαν το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και το προεδρείο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Μοτοσυκλετών Ν. Μαγνησίας με τον Διοικητή της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Βόλου, Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Τσίκα.

Στο διάστημα αιχμής της αντιπυρικής περιόδου το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενώνει τις δυνάμεις του με το ΣΙΣΑΜ για να συνδράμει για ακόμη μία φορά στην προσπάθεια που καταβάλλει το Πυροσβεστικό Σώμα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών.

Οι δύο πλευρές είχαν μία εκτενή συζήτηση στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας στη Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, τόσο για την πρόληψη των πυρκαγιών στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις Βιομηχανικές Περιοχές του Βόλου και στο ΒΙΟΠΑ, όσο και για τον καλύτερο συντονισμό που πρέπει να έχουν την ώρα της επιφυλακής οι αρμόδιοι φορείς.

Στη συνάντηση, εκτός από τον κ. Μπασδάνη και τον Πρόεδρο του ΣΙΣΑΜ Σταύρο Ζεϊμπέκη συμμετείχαν ο κ. Νίκος Πλουμιστός, Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, ο κ. Απόστολος Παπαϊωάννου, Β’ Αντιπρόεδρος, ο κ. Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γεν. Γραμματέας και ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, αναπληρωτής ταμίας.

Να σημειωθεί ότι η Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ Βόλου έχει στο δυναμικό της 33 άνδρες με 10 οχήματα που αυτή την ώρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ετοιμότητας, ανάλογα με τις επιταγές της Πολιτικής Προστασίας.

Για τον λόγο άλλωστε αυτό, Επιμελητήριο Μαγνησίας και ΣΙΣΑΜ προχώρησαν στη δωρεά προσωπίδων αναπνευστικών συσκευών, σωλήνων εγκατάστασης, αυλοί εγκαταστάσεων και εργαλείων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Ο Αντιπύραρχος Κων/νος Τσίκας με την σειρά του ευχαρίστησε τους φορείς για την πολύτιμη -αυτή την ώρα- προσφορά τους και έτεινε χέρι συνέργειας με στόχο πάντα την προστασία του δασικού και επαγγελματικού πλούτου της περιοχής.

Υπογραμμίστηκε τέλος, ο ανθρωποκεντρικός ρόλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου που συνεχώς αναβαθμίζεται παρέχοντας υπεύθυνη υπηρεσία στον πολίτη, προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό κεφάλαιο.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο