english-flag
Search

Συνάντηση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕ παρουσία της τομεαρχών Οικονομίας & Ανάπτυξης της Ν.Δ. κας Ντόρας Μπακογιάννη

photo συνάντηση

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας υπό την προεδρεία του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, παρουσία της τομεάρχου Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κας. Ντόρας Μπακογιάννη και των αναπληρωτών τομεαρχών κκ. Χρίστου Δήμα και Ευάγγελου Μπασιάκου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ανέλυσε διεξοδικά στους εκπροσώπους του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματικότητα και η οικονομία, εστιάζοντας στο τραπεζικό πρόβλημα της χώρας που εμποδίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, την υψηλή φορολόγηση, το νέο ασφαλιστικό σύστημα που βάζει θηλιά στο λαιμό των ελεύθερων επαγγελματιών και στο μεγάλο πρόβλημα του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου.
Από την πλευρά της, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ., κα. Μπακογιάννη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι στοχεύει στην ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, στην αλλαγή του φορολογικού συστήματος και στην προώθηση των αποκρατικοποιήσεων.
Η κα. Μπακογιάννη επεσήμανε στους εκπροσώπους της Επιμελητηριακής Κοινότητας ότι η Νέα Δημοκρατία δίνει εξέχουσα σημασία στον Επιμελητηριακό θεσμό και ζήτησε την όσο το δυνατόν στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων για την καταγραφή των καθημερινών προβλημάτων της επιχειρηματικότητας και την προώθηση των βέλτιστων λύσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο