english-flag
Search

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε στη 2η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA-VEE

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε στη 2η διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος FEA-VEE

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Διακρατικό Project Meeting του έργου “Fashion Earth Alliance, Vocational Excellence and Enterprise/FEA – VEE” που πραγματοποιήθηκε στην Τεράσα της Ισπανίας. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ως ένας από τους 12 εταίρους του προγράμματος συμμετέχει στη σύμπραξη. Στη διακρατική συνάντηση εκ μέρους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συμμετείχαν ο α’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Σαμαράς καθώς και οι συνεργάτες, Γιώργος Ζάρδας και Χριστόφορος Παπαβασιλείου.

Κατά τη διήμερη διάρκεια του project meeting επικυρώθηκαν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός για τις επερχόμενες δραστηριότητες και συζητήθηκε η πρόοδος υλοποίησης των παραδοτέων. Το πρόγραμμα στοχεύει στη βιωσιμότητα και πράσινη ανάπτυξη των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη βιομηχανία της μόδας, της κλωστοϋφαντουργίας και της ένδυσης.

Η σύμπραξη FEA-VEE επιθυμεί να προωθήσει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα & να αναπτύξει τις επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες του εργατικού δυναμικού που απασχολούνται στις ΜμΕ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο