english-flag
Search

Το Σάββατο 30 Απριλίου ο χορός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Νίκο Μακρόπουλο – Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου

Λίγες μέρες μόλις έμειναν, για να απολαύσουμε τις επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου στον χορό που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ, το Σάββατο 30
Απριλίου 2022 στις 21:00 το βράδυ, στο κέντρο Sunset (Νέο Καρδαρά). Η τιμή εισόδου ανά άτομο είναι 50€ και περιλαμβάνει φαγητό, ελεύθερη κατανάλωση σε τοπικό οίνο μοσχοφίλερο και αναψυκτικών (και μια φιάλη αλκοόλ προσφορά του ΣΕ.ΒΙ.ΠΕΤ.) ανά τραπέζι καθώς και πλούσια δώρα, χωρίς λαχειοφόρο αγορά, παρά μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης.

Ώρα προσέλευσης 20.00-21.00. Ώρα έναρξης 21.30

Για την είσοδό θα ισχύει το πρωτόκολλο για τους κλειστούς χώρους εστίασης σύμφωνα με τις οδηγίες για εκείνες τις μέρες. (Βάσει των τελευταίων οδηγιών η είσοδος ισχύει για όσους έχουν κάνει τρεις δόσεις εμβολίου, όσους έχουν κάνει τις δύο δόσεις και έχουν παρέλθει μέχρι εννέα μήνες και για όσους έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο)

Προσκλήσεις χορού

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι όσοι θέλουν να προμηθευτούν προσκλήσεις, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα είναι ανοιχτά καθημερινά 8-3 μ.μ. και Μεγάλη Πέμπτη 8-12 μ.μ. Τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστά λόγω Αργίας. Όλες τις υπόλοιπες μέρες Τρίτη 26/4 έως Παρασκευή 29/4 θα είναι ανοιχτά 8-3 μ.μ για τη διάθεση προσκλήσεων.

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 όλες τις παραπάνω μέρες και ώρες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο