english-flag
Search

ΕΒΕΘ: συνάντηση με πρέσβεις χωρών Λατινικής Αμερικής- Καραϊβικής

Οι αναπτυξιακές και επενδυτικές προοπτικές ανάμεσα στην Ελλάδα και στον Παναμά, Χιλή, Κούβα και Μεξικό συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρέσβης και γενική πρόξενος του Παναμά στην Ελλάδα και κοσμήτορας των πρέσβεων της ομάδας για την Λατινική Αμερική και Καραϊβική – GRULAC HELLAS, Α.Ε. κα. Julie Lymberopulos, η πρέσβης της Χιλής, Α.Ε. κα. Marisol Pérez Carranza, ο πρέσβης της Κούβας, Α.Ε. κ. Aramis Fuente Hernández, ο πρέσβης του Μεξικού, Α.Ε. κ. Alejandro García Moreno Elizondo και η διοικητική βοηθός της πρέσβεως του Παναμά, κα. Άννα Τσιούτσια.

Από την πλευρά του ΕΒΕΘ συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Ιωάννης Μασούτης, ο α΄ αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης και ο σύμβουλος του προέδρου του ΕΒΕΘ, κ. Θεόδωρος Αξυλιθιώτης.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι οικονομικές και πολιτισμικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής- Καραϊβικής μπορούν να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο